• fu'a_ulu

E fa'apefea ona galue le tu'u i le suau'u ma le kesi?

E fa'apefea ona galue le tu'u i le suau'u ma le kesi?

O le tu'u lelei o lona uiga o le faia o pu i totonu o le pusa ma le sima e fa'ataga ai feso'ota'iga i le va o le vaieli ma le fa'avae.

A mae'a ona vili le vaieli ma fa'apipi'i le pusa, e le mafai ona fealua'i i totonu o le vaieli le sua fa'avae e aofia ai ma le hydrocarbons ma o le mea lea e fai ai le fa'a'ava a'o le'i gau po'o le gaosiga.

Metotia Fa'ato'a Ta'atele

O auala masani e tolu e fa'aaogaina mo le fa'atupuina o fa'ama'i i totonu o le vaieli o le fa'a'ave'esea o le va'a, fa'afefete fa'afefete, ma le fa'aogaina o se pulufana.

Jet Perforating

E faia le fa'a'ave'u i le fa'aogaina o mea pāpā e fa'atupu ai galu mamafa pe a pa.

O nei galu fa'amalosi e fa'apipi'i so'o se mea i lo latou ala e aofia ai le fa'apa ma le sima ma fa'atupu ai ala e mafai ai ona feso'ota'i i le va o le vaieli ma le fa'avaeina.

O fana pupuni o lo'o uu ai na mea pāpā e masani lava ona ta'e i totonu o le vaieli i luga o laina uaea, paipa, po'o fa'aili fa'aili.

O se tasi o itu lelei tele o le fa'aogaina o paipa e fa'afefe ai fana i totonu o le vaieli, o le mafai lea ona o'o i totonu o vaieli e matua'i va'aia.

O le auala lenei o le fa'aogaina o paipa e fa'aulu ai fana i totonu o le vaieli e ta'ua o le TCP, o lona uiga o le tubing-conveyed perforating.

O le mafuaaga e le lelei ai le uaea i nisi o vaieli ona o se uaea u'amea fetuutuunai ae o paipa vili e sili atu ona malo ma mafai ai ona sili atu le malosi o le fesiitaiga i le meafaigaluega.

O le uaea i le isi itu e mana'omia se pamu i lalo ma se vai e o'o atu i le loloto fa'atatau i vaieli faalava.

Abrasive Jetting Perforating

O le fa'aogaina o le abrasive jetting e faia e ala i le pamuina o se fa'afefiloi o le vai, oneone, ma vaila'au e ala i le fa'asu'u e fai ai se pu i totonu o le pusa.

E masani ona fa'aogaina le fa'asu'u abrasive i le fa'aogaina o paipa vili.

O le fa'aletonu o le fa'alu'u abrasive e masani lava ona fa'agesegese tele ma e mana'omia ai le tele o mea faigaluega nai lo le fa'aosoina o le jet i mea pāpā.

O le lelei o le mafai lea ona e faia ni fa'alava lapopo'a fa'atasi ai ma sina fa'aleagaina.

Fa'apalapala

O le isi auala fa'apa'u ua le o toe ta'uta'ua o le fa'aogaina lea o se fana e fa'atupu ai pu i totonu o le atigipusa e ala i le fanaina o pulu fa'apitoa.

O se tasi o luʻitau faʻatasi ai ma pulufana faʻapipiʻi o le tuʻuina atu lea o pulu i le faʻavaeina ma fatuina sone maualalo maualalo e mafai ona i ai se aafiaga le lelei i le gaosiga.

E iloa fo'i e pulufana fa'ato'aga e fa'atupu ai ni gau le mana'omia i totonu o le sima.

O isi auala fa'apa'u e le masani ai o le fa'aogaina lea o le lasers, fa'afefe vai, pamu vai, ma le fa'aogaina o masini tipi.

acvdv (1)


Taimi meli: Mati-13-2024