Leave Your Message
Fa'afefea ona Filifili Packer?

Tala Fou

Fa'afefea ona Filifili Packer?

2024-05-28

Tulaga lelei.

● E tatau ona mafaufau i le mamafa o le vaieli talu ai e tatau ona faia le filifiliga o pusa ma le malosi talafeagai mo le vaieli. E tatau ona iloa pe o le a sau mai le pito i luga poʻo le pito i lalo o le pusa ma pe o le a suia le eseesega mai le tasi itu i le isi i le taimi o le ola o le vaieli. O nisi pusa fa'amae'a o le a na'o le fa'atapula'aina o le mamafa mai le tasi itu.

● O le suiga o le mamafa o se mea foʻi lea i le gaioiina o paipa (elongation poʻo le faʻaitiitia). O le vevela o se iloiloga talu ai o nisi o packers o le a faʻatinoina i le maualuga o le vevela nai lo isi. E tatau ona fa'atapula'a pusa e mafai ona toe aumai i le vevela o le 300oF maualuga. O mea fa'amaufa'ailoga e fa'aogaina i fa'amaufa'ailoga mo pusa tumau po'o pusa fa'amau fa'amau o le a filifilia mo le fa'atinoga sili ona lelei i se va'aiga o le vevela.

● E tatau ona mafaufau i mea e faaleagaina ai vai i totonu o vaieli. E masani lava, e le lelei le fa'aogaina o pusa e mafai ona maua i vaieli e maualuga le maualuga o le H2S. O le tele o taimi, o u'amea o lo'o fa'aaogaina i le gaosiga o se mea fa'apipi'i e tatau ona filifilia e fa'afeagai ma so'o leaga o le a latou feagai.

● O le umi o le taimi o le gaosiga o se mea e sili ona mafaufau i ai i le filifilia o pusa. Afai o se sone e fa'amoemoe e gaosia mo le tele o tausaga e aunoa ma se galuega fa'aleleia, atonu e mana'omia le fa'aogaina o se fa'apipi'i tu'aiga tumau po'o se fa'apipi'i fa'apipi'i eletise e mafai ona toe maua mai. Ae peita'i, afai e fa'amoemoe e mana'omia le toe fa'aleleia o le vaieli i totonu o se taimi pu'upu'u, atonu e sili atu ona mana'omia le fa'aogaina o se masini fa'apipi'i seti.

● Afai o le vaieli e tatau ona togafitia i mea oona poʻo mea vaevae pe pamu i totonu i le maualuga ma le mamafa mo soʻo se mafuaʻaga, e tatau ona filifilia le faʻapipiʻi saʻo O faaletonu Packer e masani ona tupu i le taimi o togafitiga. O le fa'apa'iaina o paipa atonu e matua'i ogaoga a'o togafitiga. O le fa'aitiitia e mafai ona fa'aoso ai mea e mafai ona toe maua mai e fa'asa'oloto, pe mafai fo'i ona alu ese ai elemene fa'amau mai le fa'amaufa'ailoga i totonu o se pusa fa'amaumau po'o se pusa fa'amau.

Fegalegaleai ma isi Meafaigaluega Downhole.

● E masani ona filifilia pusa ona o lo latou fetaui ma isi meafaigaluega. Mo se fa'ata'ita'iga, o lo'o fa'aogaina fa'aoga tautau fa'atasi ma faiga saogalemu i lalo o le eleele, e mana'omia le fa'aogaina o pusa fa'apipi'i hydraulic. Fa'apipi'i fa'apipi'i eletise e fa'ataga ai le tagata fa'afoe e fa'apipi'i ma fa'apipi'i le faiga atoa o le saogalemu ma le la'au a'o le'i tu'u fa'aputu. O vai vaieli e mafai ona suia i vai mama a'o pulea atoatoa le vaieli. E mafai ona seti pusa pe a maeʻa le suʻeina o vai.

● Afai e tatau ona tautua meafaigaluega uaea i totonu o le paipa poʻo le faʻaogaina o paipa, e manaʻomia le faʻaogaina o pusa e le manaʻomia ai le mamafa o paipa e faʻapipiʻi ai. E mafai ona fa'amae'a lelei fa'agaioiga uaea pe a fa'asa'o sa'o le paipa e ala i le tu'u i lalo i le le lava po'o le vevesi. Ua fa'ateleina le taua i vaieli loloto.

● I le tele o tulaga, e faia le filifiliga o mea fa'apipi'i mo le fa'aogaina o alatoto si'isi'i kesi e taofia ai le si'itia o le mamafa mai le fa'afuga gaosi ma puipuia ai le feula le kasa i le pito o le paipa.

● Afai e faʻaaogaina se mea faʻapipiʻi faʻatasi ma se mea e pamu ai le tootoo, e masani lava ona manaʻomia le faʻapipiʻiina o le paipa i le maʻaleʻale. E tatau ona faia se filifiliga packer e faʻatagaina ai lenei mea.

Mana'oga Fa'atau.

E tatau ona iloa o le tele o taimi, e tele ituaiga eseese o packers e mafai ona faʻaogaina lelei i le faʻapipiʻi tutusa. O le tele o taimi, e mafai ona filifilia se tagata fa'apipi'i e le tagata fa'afoe aua na ia maua le manuia lelei i le fa'aaogaina i le taimi ua tuana'i.

Tamaoaiga.

E mafai ona avea le tamaoaiga ma se vaega i le filifilia o packers. I nisi tulaga, e tatau i le tagata fa'apipi'i ona fa'amae'aina se va'aiga lelei e mafai ma o le a filifilia se fa'aputu ona o lona tau maualalo.

Fa'atonu Sa'o.

Afai e fa'atulaga se fa'aputu e se laina eletise, e mafai ona tu'u sa'o lelei le fa'aputu i totonu o le pusa. O nisi taimi, e matua vavalalata fa'atasi le vaeluaga, e mana'omia ai le tu'u sa'o o le pusa.

O mea o lo'o i luga o fa'asinomaga mo le filifilia o se packer. Vigor e tele tausaga o le poto masani i le suauʻu ma le kesi alamanuia ma ua tuuto atu i le teufaafaigaluegaina i le R & D ina ia mautinoa e mafai e Vigor ona tuʻuina atu fofo sili ona lelei i a tatou tagata faʻatau. Packers mai Vigor ua mamanuina ma gaosia e faʻaaoga ai tulaga API 11D, ma ua faʻaaogaina i totonu o le fanua i le fale ma fafo ma ua autasi uma e tagata faʻatau. Afai ei ai ni au fesili e uiga i le filifilia o le pusa sa'o pe afai e te fiafia i isi viliina ma faʻamaeʻaina meafaigaluega mo le suauʻu ma kesi alamanuia, faamolemole aua le faatuai e fesootai ma Vigor mo oloa sili ona lelei ma auaunaga.