• fu'a_ulu

Fonotaga Vigor i cippe 2024 Beijing

Fonotaga Vigor i cippe 2024 Beijing

Mai Aperila 25th i le 27th, Vigor e fiafia e faʻasalalau lo matou auai i le Beijing International Petroleum Exhibition (cippe). Matou te fa'afeiloa'i atu i tagata fa'atau mai le lalolagi atoa o lo'o naunau e feiloa'i ma talatalanoa ma le 'au a Vigor.

Saina Vigor ua sauni e faʻaalia a tatou tekinolosi faʻaonaponei, fofo fou, ma tomai faʻapisinisi. O la matou 'au fa'apolofesa o le a avanoa i luga o le 'upega tafa'ilagi e tu'uina atu fa'amatalaga auiliili ma fa'atalanoa so'o se fa'amatalaga e te maua.

I Vigor, matou te malamalama i le taua o fegalegaleaiga faʻafesagaʻi ma talitonu o fesoʻotaʻiga a le tagata lava ia o le ki lea i le fausiaina o sootaga faʻapisinisi malosi. Matou te fa'atauaina le avanoa e fa'afeiloa'i sa'o ai a matou tagata fa'atau ma maua se malamalamaga loloto i o latou mana'oga ma fa'amoemoega. O lenei mea na tupu e ofoina atu se faʻavae mo talanoaga matala ma le galulue faʻatasi.

I le taimi o lau asiasiga i la matou faleoloa, e mafai ona e faʻamoemoe e molimauina le lelei ma le faʻamaoni o oloa ma auaunaga a Vigor. O le a matou fa'aalia lo matou fa'amaoni i le sili atu o fa'amoemoega o tagata fa'atau e ala i a matou mea faigaluega fa'aonaponei ma fofo fa'apitoa. O le a fiafia la matou 'au e talanoaina pe fa'apefea ona lagolagoina e Vigor ou mana'oga fa'apitoa ma saofagā i lou manuia.

I tua atu o le faʻaaliga, ua ofoina mai e Beijing se talaaga olaola ma faʻaleaganuʻu mo lenei mea fiafia. Matou te faʻamalosia oe e faʻaaoga lelei lou taimi i totonu o le taulaga ma iloa lona tuʻufaʻatasiga tulaga ese o tu ma aga faʻaonaponei. Saili fa'ailoga iloga, tofo i mea'ai a le atunu'u, ma fa'atofu oe i le si'osi'omaga malosi e ofoina mai e Beijing.

O loʻo faʻamoemoe ma le naunautai le Vigor i le avanoa e faʻafesoʻotaʻi ai ma tagata asiasi uma ile cippe Beijing. O lenei mea na tupu e avea o se faʻamaoniga o la matou tautinoga i le tulaga lelei ma lo matou faʻamaoni i le tuʻuina atu o le auʻaunaga e le mafaatusalia. Matou te tulimatai atu i le fausiaina o faiga faapaaga anoa ma tuʻu ai se lagona tumau i tagata taʻitoʻatasi uma e auai.

Auai matou i cippe Beijing ma ia avea Vigor ma au paaga faatuatuaina i le manuia.

acvdv (6)


Taimi meli: Mati-18-2024