• fu'a_ulu

Na o atu enisinia poloketi a VIGOR i Changqing Oilfield e asiasi ma su'esu'e galuega fa'apa

Na o atu enisinia poloketi a VIGOR i Changqing Oilfield e asiasi ma su'esu'e galuega fa'apa

I le aso 28 o Me, 2019, na alu atu ai inisinia poloketi VIGOR i Changqing Oilfield e asiasi ma suʻesuʻe galuega faʻapipiʻi ma isi tulaga o suauʻu. O le galuega autu o lenei suʻesuʻega o le masani lea i le faʻagasologa o le faʻaogaina o le suauʻu i luga o le nofoaga o le suauʻu, mai le faʻapipiʻiina o le fana faʻapipiʻi seia oʻo i le maeʻa mulimuli o le faʻaogaina o le faʻaogaina ma faʻamatalaga faʻapitoa.

  tala fou (1)

-Vaega 'au i luga ole nofoaga lelei-

Na taunuu i le nofoaga o le suauu i le 10:00 i le aso 28. Muamua, na fesoasoani le ta'ita'i o le 'au fa'apa'u i VIGOR i inisinia fa'atino e masani i le fa'atulagaina ma le saogalemu o le nofoaga o le vaieli, ona feso'ota'i lea e uiga i le lagolago ma le taimi mo lenei su'esu'ega. E mana'omia e tagata faigaluega o lo'o fa'agaioia le ofuina o mea faigaluega e puipuia ai tagata faigaluega i taimi uma, ma e fa'asaina le ulaula. Ina ua uma le feutagaiga, sa matou faatulagaina mo aso e lua o taimi suesue.

tala fou (2)

-O le manoa o fana ua sauni e alu i lalo-

I le aso muamua, sa masani ona matou aʻoaʻoina e uiga i nofoaga ma le faʻatulagaina o vaieli, faʻapea foʻi ma puipuiga mo le faʻapipiʻiina ma le faʻaogaina o le vaega faʻapipiʻi. I le afa lona lua o aso, na amata ai ona matou asiasi ma aʻoaʻo e uiga i le faʻapotopotoga o fana faʻafefe. I le aso lona lua, sa masani ona ou aʻoaʻoina e uiga i le faʻapipiʻiina o le manoa fana faʻapipiʻi, le faʻaogaina o le paʻu i lalo, ma le auala e faʻamasino ai le manuia o le faʻafefe.

tala fou (3)

-Fa'afana fana ina ua uma ona fa'a-

Ina ua maeʻa le 2 aso o suʻesuʻega malosi, ua malamalama lelei le au inisinia i le faagasologa atoa o le faʻapipiʻiina o fana i luga ole nofoaga ma le faʻaogaina o gaioiga, ma maua ai se malamalamaga sili atu ma le malamalama moni o le nofoaga ole suauʻu, aemaise lava o tiga ma faitioga a le au faʻatautaia i le taimi fa'agaioiga nofoaga. E fesoasoani tele mo le faaleleia atili o a tatou oloa. I le faʻagasologa o le faʻaogaina o le faʻaogaina, e faaopoopo atu i le lagona o le vibration o le uaea, o le taimi nei ma le voltage curve o le perforating panel ma le suiga o le tension cable o le winch panel e mafai ona faʻaaogaina e faʻamasino ai pe manuia le perforating ma pe o le tulaga o pu e masani.


Taimi meli: Me-28-2019