• fu'a_ulu

O le a le Bridge Plug?

O le a le Bridge Plug?

O le palaka alalaupapa o se meafaigaluega e fa'aaogaina i lalo ole fa'aoga ile fale suau'u suau'u. Downhole o lona uiga e fa'aoga le polo alalaupapa i se faiga i lalo, o lona uiga e fa'aoga i totonu o levaieli, po o lalo o le eleele, e taofi ai se vaieli mai le faaaogāina. O se pa'u alalaupapa o lo'o i ai fa'aoga tumau ma le tumau, o lona uiga e mafai ona fa'aoga i se faiga e taofia tumau ai le gaosiga o le suau'u mai le vaieli o lo'o fa'aogaina i ai, pe mafai fo'i ona gaosia i se faiga e mafai ai ona toe maua mai le vaieli, ma fa'ataga ai. gaosiga mai le vaieli e toe amata. E mafai fo'i ona fa'aogaina mo se taimi le tumau i totonu o le vaieli e taofi aisuauu mamamai le o'o atu i se sone pito i luga ole vaieli a'o galueaina pe togafitia.

O palaka alalaupapa e masani lava ona gaosia mai le tele o mea e tofu ma a latou lava aoga ma mea le lelei. Mo se fa'ata'ita'iga, o palaka alalaupapa e faia mai mea tu'ufa'atasi e masani ona fa'aogaina i fa'aoga maualuga ona e mafai ona latou tatalia le mamafa o le 18,000-20,000 psi (124-137 MPa). I le isi itu, o lo latou fa'aaogaina tumau e foliga mai e fa'ase'e i le taimi ona o le leai o se so'oga i le va o mea tu'ufa'atasi ma mea o lo'o i totonu o le vaieli. O palaka alalaupapa na fau maiu'amea lafopo'o se isi u'amea atonu e lelei atoatoa mo se taimi umi po'o ni fa'aoga tumau, peita'i, latou te le pipii lelei i tulaga maualuga.

O palaka alalaupapa e le na'o le tu'u i totonu o se vaieli ae tu'u e fa'apipi'i le pito, peita'i. O le mea moni, o le tu'uina o se palaka alalaupapa i totonu o se vaieli e taofi tumau pe mo sina taimi e taofi ai le tafe o le suau'u po'o le kesi o se faiga malosi e tatau ona faia ma le atamai ma le atamai. E tatau ona faia a'o fa'aogaina se meafaigaluega fa'apipi'i fa'apitoa e fa'apipi'i ai fa'alava alalaupapa i se faiga lelei.

O le meafaigaluega e faʻaaogaina e tuʻu ai le polo e masani lava ona i ai se manoa faʻapipiʻi ma filo e faʻapipiʻi i le ogatotonu o le alalaupapa alalaupapa ma o loʻo i ai lima faʻamalosi e tuʻu faʻatasi ma le tasi ma le isi ina ia aʻo faʻaogaina e le meafaigaluega le polo, o lima lima e faʻataʻamilo i le polo ma e fa'ata'amilo e le meafaigaluega le pu i lalo i totonu o le vaieli. A o'o le polo alalaupapa i le loloto e mana'omia, o le meafaigaluega e tu'u ese mai le axial ogatotonu o le polo, ma unthreaded mai le cylinder. E aveese le mea faigaluega mai le vaieli ma le palaka e tu'u i totonu, ona o lima ua to'a pe a le toe mau le mea faigaluega.

rf6ut (2)


Taimi meli: Feb-05-2024