• fu'a_ulu

O le a le Packer?

O le a le Packer?

O le Packer o se mea faigaluega i lalo o loʻo i ai elemene faʻamaufaʻailoga e faʻamaufaʻailogaina ai le avanoa faʻamau i le va o lapopoa eseese o manoa paipa ma vaieli, ma le va o manoa paipa, ma faʻamavaeina sone gaosiga ina ia mafai ai ona pulea le gaosiga (tui) vai ma puipuia pusa. (IE O se mea faigaluega i lalo e tuueseese ai faatanoa eseese ma fata vai i totonu o se vaieli ma tetee atu i se eseesega o le mamafa.)

I suau'u gaosiga inisinia, packers e faʻaaogaina mo stratification, ma le gaosiga o suauu ua mamanuina i luga o packers.

A fa'asamoa, e alu a'e le lima piston ma tatala le alavai e gaosi ai le suau'u. A mae'a fa'amaufa'ailoga, o le mamafa pito i luga e galue i luga o le piston paleni ma tulei le pa'u pa'u i luga e taofia ai le pine fa'amalolo mai le malosi o le sele. A tala'i, e sele le pine fa'amau i le fete'ena'iga i le va o le pa'u pa'u ma le atigi pusa. O le lima piston e alu i lalo e tapuni ai le suauʻu gaosiga.

O le faʻataʻitaʻiga AS1X masini gaosiga faʻapipiʻi mai Vigor o se meafaigaluega lelei mo le faʻamaeʻaina.

O le faʻataʻitaʻiga AS1X o loʻo faʻaloloa ma faʻapipiʻi e faʻamaufaʻailogaina le meafaigaluega, ma naʻo le manaʻomia o le liliu i le kuata o le liliu i le taumatau e ausia ai le meafaigaluega e faʻamaufaʻailogaina ma le faʻamaufaʻailogaina.

O le fa'ata'ita'iga AS1X fa'aaogaina se mamanu pa'u tu'ufa'atasiga, lea e fa'atatau ai le AS1X mo le tele o tulaga lavelave lelei, pe afai e te fiafia i la matou pusa AS1X, aua e te fa'atuai e fa'afeso'ota'i i matou.


Taimi meli: Oke-31-2023